Splitsen KING

Sinds 1995 is Architect/ bouwmanager KING bezig met het realiseren van stimulerende succesvolle en creatieve projecten. King Architecten is gespecialiseerd op het gebied van splitsing en splitsingstekeningen, samenvoeging, splitsingsvergunning en omgevingsvergunning.

KING biedt voor particulieren, vereniging van eigenaren, woningbouwverenigingen en beleggers ondersteuning bij de vergunningaanvraag van hun pand. KING kan ook zorgen voor splitsingstekeningen van o.a. herbestemde gebouwen zoals scholen en kantoren. KING kan zorgen voor een complete omgevingsvergunning met nieuwe marktconforme woningplattegronden.

KING volgt de nieuwste ontwikkelingen omtrent het nieuwe Bouwbesluit en verruiming van het splitsingsbeleid. Door professionele en duidelijke tekeningen heeft KING een goede relatie opgebouwd met het kadaster, notarissen, stadsdelen, gemeentes en ambtenaren, waardoor uw aanvraag soepel loopt.

King Architecten, een eenmanszaak van Roland King, is een onafhankelijk ontwerp- en projectmanagementbureau in de regio Amsterdam. KING kent een groot netwerk van adviseurs en andere disciplines en in vergelijking met andere architectenbureaus, heeft KING als eenmanszaak geen overheadkosten en personele kosten.